Dragi roditelji/staratelji budućih prvašića,

obavještavamo Vas da prijave za upis djece u našu školu za školsku 2022./2023. godinu možete podnijeti od 01.04. do 01.05.2022. godine i to putem Prijavnice koju možete preuzeti ovdje.

Prijavnica

Molimo Vas da popunjenu Prijavnicu dostavite elektronski na e-mail adresu škole Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte na adresu Trg hrvatskih velikana bb, 88 000 Mostar.

U prvi (I.) razred osnovne škole upisuju se djeca koja do 1. ožujka tekuće godine navrše pet i pol (5,5) godina života (članak 51. Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju, „Narodne novine HNŽ“, broj: 5/00, 4/04, 5/04, 1/14 i 7/16). Djeca koja do 1. ožujka tekuće godine nemaju navršenih 5,5 godina života ne mogu se upisati u prvi razred bez prethodno pribavljenog odobrenja Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport, da se dijete uvrsti u spisak školskih obveznika. Roditelji tj. staratelji djece koja do 1. ožujka tekuće godine nemaju navršenih 5,5 godina života imaju pravo podnijeti zahtjev ovoj Službi, putem škole, da se dijete uvrsti u popis djece dorasle za upis. Zahtjev možete preuzeti na linku ispod.

Zahtjev

O terminima dostavljanja ostale dokumentacije kao i točnim datumom provođenja ostalih aktivnosti predviđenih za upis u prvi razred sukladno Zakonu, Škola će Vas pravodobno obavijestiti putem ove web stranice.

Naša škola sudjeluje u projektu „Zelena revolucija“ koji je pokrenut od strane društva ZEOS eko-sistem d.o.o., ovlaštenog operatera za upravljanje električnim i elektronskim otpadom.

U periodu od 01. veljače do 31. svibnja 2022. godine, osnovne škole širom Federacije Bosne i Hercegovine će zajedno raditi na području zaštite životne sredine osiguravajući čistu budućnost bez e-otpada za sve generacije naše države.

Cilj projekta je: Izgraditi zdrave navike odlaganja kod školske populacije kroz edukaciju i praktične primjere odlaganja e-otpada u školama.

Specifični ciljevi projekta su

• Upoznati stanovništvo sa e-otpadom, kao kategorijom otpada

• Uključiti akademsku zajednicu, djecu i roditelje u proces zaštite životne sredine

• Informirati 100.000 učenika iz 200 škola

• Spriječiti zagađenje kroz sakupljenu količinu od 200.000 kg e-otpada

• Uspostaviti praksu odlaganja, edukacije i predaje e-otpada kroz besplatnu ZEOS-ovu uslugu u školama

Sukladno Kalendaru rada škole utorak 1. ožujka je neradni dan zbog obilježavanja Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Natječaj za prijem u radni odnos možete preuzeti na poveznici ispod:

Natječaj

Tko je online

Imamo 308 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
397983

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh