Područni razredni odjel Polog Treće osnovne škole Mostar proslavio je Dan škole! Kroz bogati program priredbe, učenici su imali priliku pokazati svoje talente. Recitatorsko-dramska sekcija priredila je dvije vrijedne točke, nakon čega su na scenu izišle čak tri plesne skupine. Nastup učenika prvog razreda izazvao je poseban pljesak. Trenutak koji je svima ukrao pažnju je video poslastica Dobro je činiti dobro kojeg je pripremila filmska sekcija.

Zahvala i pohvala je poslana polaznicima vannastavnih likovnih radionica čiji su radovi ukrasili hol škole. Službena zahvalnica uručena je gospođi Adrijani Marić za upriličenje nedavnog Književnog susreta s našim učenicima.

Zadnji dio programa bio je posvećen učenicima devetoga razreda koji su se kroz originalne foto-video priče predstavili publici. Prigodnim.govorima zahvalili su se svojim roditeljima i nastavnom i nenastavnom.osoblju škole te svečano otvorili Zid ponosa kojeg ostavljaju kao dar generacijama koje dolaze. Druženje je svečano završeno gostovanjem Ivice i Nikole Zovko koji su otpjevali pjesme po izboru devetaša. Bili su to trenutci za dugo, lijepo pamćenje.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook stranici.

Pozdravljamo inicijativu gospodina Darke Juke za preimenovanje Treće osnovne škole Mostar i Područnog odjela Polog. Zahvaljujemo što je odvojio svoje dragocjeno vrijeme za pokretanje predmetne inicijative. Važno je napomenuti da ovo nije prva inicijativa za promjenom naziva škole i uvjereni smo da će ih biti još. Grad Mostar je bogat velikim ljudima i kada dođe vrijeme za promjenu naziva škole imat ćemo zasigurno veliki izbor.

Međutim, ova škola je kroz svoju povijest često mijenjala nazive, ali je pod ovim nazivom stekla određenu reputaciju i prepoznatljivost među građanima Grada Mostara te promjena naziva nije samo proceduralni problem već iziskuje opsežnu javnu raspravu.

Moramo naglasiti da je Škola trenutno u pripremama za zahtjevnu i opsežnu rekonstrukciju školskog objekta kojom će se konačno poboljšati uvjeti za rad i obrazovanje naše djece. Stoga, svu našu snagu i vrijeme dajemo trenutnim projektima i smatramo da je to najvažnije, lakše i bolje obrazovanje naše djece i ugodniji uvjeti za rad na dobrobit svih.

U srijedu 3.svibnja 2023. godine svečanom priredbom u HD herceg Stjepana Kosače proslavili smo Dan naše škole.

Dan naše škole je vezan uz Svjetski dan Sunca koji se svake godine obilježava 3. svibnja.

Više fotografije sa svečane priredbe pogledajte na našoj Facebook stranici.

Sukladno Kalendaru rada škole ponedjeljak 1. svibnja i utorak 2. svibnja 2023. godine su neradni dani zbog obilježavanja Međunarodnog praznika rada.

U srijedu 3. svibnja obilježavamo Dan škole svečanom priredbom u Galeriji kraljice Katarine Kosača u HD herceg Stjepana Kosače u 11,00 sati.

Tko je online

Imamo 227 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
202
Broj prikaza (hitova) članaka
397922

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh