Sukladno Kalendaru rada škole srijeda 1. studenog i četvrtak 2. studenog 2023. godine su neradni dani.

Redoviti nastavni proces nastavlja se u petak 3. studenog 2023. godine.

Srdačno Vas pozivamo na promociju knjige „Brodovi od papira "- bilješke jednog nastavnika, autora Miroslava Marića, u organizaciji Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače, Mostar i Narodne knjižnice HNŽ, Mostar.

Knjiga „Brodovi od papira“ su bilješke jednog nastavnika o njegovom radu i aktivnostima u razredu i školi koje nude razmišljanja i težnju ka boljem odgojnom i obrazovnom sustavu.

Cjelokupan prihod od prodaje knjige namijenjen je Udruzi Down sindrom Mostar.

Promocija će se održati u srijedu, 25. listopada 2023. godine, u Galeriji kraljice Katarine Kosača Mostar, s početkom u 19 sati.

Dobro nam došli! 

Jučer je na Radimlji kod Stoca, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, održan svečani program povodom potpisivanja ugovora o financijskoj potpori za provedbu kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH za 2023. godinu s korisnicima potpore.

Ovom događaju nazočili su brojni uzvanici, predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović koji je predvodio izaslanstvo dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH, zakonodavne i izvršne vlasti sa svih razina u BiH, predstavnici Katoličke crkve, društvenog života, braniteljskih udruga i gospodarstvenici. Ove godine odobreno je preko 160 programa i projekata ukupne vrijednosti 5 milijuna eura.

Sa svim nositeljima projekata/programa ugovore je potpisao Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike, kao izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

Naša škola dobila je financijsku potporu projektu Izgradnja školske sportske dvorane u Pologu- faza opremanje u iznosu od 40.000,00 eura.

Grad Mostar je potpisao ugovor sa domovima zdravlja (Dom zdravlja Mostar i Dom zdravlja Stari Grad) o sistematskim pregledima učenika osnovnih škola.

U periodu od 5.9.2023. do 31.12.2023.godine izvršit će se sistematski pregledi učenika drugog, četvrtog, šestog i osmog razreda, a u periodu od 1.1.2024. do 30.5.2024. godine učenici prvog, trećeg, petog i sedmog razreda.

Termine sistematskih pregleda posebno sa svakom školom će dogovoriti domovi zdravlja.

Traži

Tko je online

Imamo 179 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
201
Broj prikaza (hitova) članaka
370289

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh