To je moto naše škole…i znate da vam to često govorim…ocjene nisu mjerilo ni znanja niti nečije vrijednosti kao čovjeka… U ovim vremenima najbolje to možemo vidjeti…

Učimo stalno, učimo svakodnevno, učimo nesvjesno, učimo od baka i djedova, učimo od roditelja i napokon učimo i u školi…. Trenutno je škola nešto drugačija nego što ste naučili i navikli…i sada stupa ono „trebamo postati odlični ljudi…“…učite radi sebe, učite da sutra budete bolji ljudi…ocjene su sada potpuno nebitne .

Draga djeco pratite svakodnevne upute vaših učiteljica i učitelja…. učite sebi i za sebe…učite za svoju budućnost… Znam vas sve…i znam da ste spremniji za ovaj način učenja nego što smo mi, učitelji…

Sada možete stalno biti kraj TV ekrana, možete stalno “ visiti “ na internetu bez grižnje savjesti i stalnih roditeljskih ukora i kazni. Iskoristite zato situaciju i naučite što možete… i još više ako treba…budite ponos svojim roditeljima i učiteljima, ali prije svega budite ponosni sami na sebe .

Pokažite da ste sposobni ( a ja znam da jeste), pokažite što znate, pokažite da i mi odrasli od vas možemo mnogo naučiti. Kaže jedna japanska poslovica „ Znanje je blago koje svog vlasnika svuda prati“…. Zapamtite ovo… Budite mi dobro!

Vaša pedagoginja

03/31/2020

19:18:43

Traži

Tko je online

Imamo 193 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
201
Broj prikaza (hitova) članaka
370178

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh