Danas je održan redoviti sastanak Operativnog tima za praćenje provedbe kriznog plana pripravnosti i odgovora na COVID-19. na kojem je razmatrana trenutna epidemiološka situacija u školi.

Ukupno je 5 učenika u samoizolaciji dok COVID pozitivnih trenutno nema.

Među djelatnicima škole nema COVID pozitivnih kao niti osoba u izolaciji.

Na sastanku se raspravljalo i o aktivnostima oko poboljšanja tehničkih uvjeta za izvođenje nastave na daljinu.

Na današnjem sastanku sa zastupnicima u Gradskom vijeću Grada Mostara, ispred gradskog područja jugozapad, gđom. Snježanom Brkić, gosp. Markom Novakom i gosp. Antoniom Zelenikom, ravnatelj škole uručio je peticiju za izgradnju novog školskog objekta Treće osnovne škole.

Zastupnici su istaknuli da će na narednim sjednicama Gradskog vijeća aktualizirati problematiku gradnje novog školskog objekta i peticiju uručiti gradonačelniku Grada Mostara.

Peticija za gradnju novog školskog objekta potpisivala se u periodu od veljače do travnja 2019. godine na inicijativu Vijeća roditelja i škole, uz suglasnost Školskog odbora i potporu Učiteljskog vijeća.

Povodom obilježavanja 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, predstavljamo vam učeničke radove iz Informatike u obliku elektronskih čestitki.

Čestitke su izrađene u programu MS Paint u sklopu obrade nastavne teme Crtanje pomoću računala.

Uspješne i kreativne radove možete pogledati u Fotogaleriji.

Iz Zavoda za javno zdravstvo Hercegovačko- neretvanske županije obaviješteni smo da važeće mjere u školama vezane za Covid- 19 u našoj županiji ostaju na snazi još 14 dana.

Posebno se skreće pažnja da, prema epidemiološkim pokazateljima, ponovno dolazi do pogoršanja epidemiološke situacije, te se apelira na strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera u cilju sprječavanja širenja Covid-19.

Traži

Tko je online

Imamo 70 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
145
Broj prikaza (hitova) članaka
164561

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh