Od nadležnog Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ/K zaprimili smo Instrukcije i preporuke za početak nove školske godine i organizaciju nastavnog procesa.

Navedene Instrukcije i preporuke možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Instrukcije i preporuke školama

08/31/2020

19:28:03

Naša županija bilježi porast COVID-19 oboljelih u zadnjih 15 dana. U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom ZZJZ HNŽ daje prijedlog preventivnih mjera za rad školskih ustanova.

Važno je uzeti u obzir da se u jesenjim i zimskim mjesema očekuje porast broja COVID oboljelih uz pojavu drugih kapljičnih infekcija, tako da će se mjere mijenjati u skladu sa razvojem epidemiološke situacije.

Navedene mjere kao i Naredbe i Preporuke Zavoda za javno zdravstvo FBiH možete preuzeti na sljedećim poveznicama:

Preventivne epidemiološke mjere za škole

Preporuka ZJZ FBiH

Naredba ZJZ FBiH

Preporuke ZJZ FBiH

2020-08-24

23:56:39

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske županije s dr. sc. Rašidom Hadžovićem, ministrom prosvjete, znanosti, kulture i športa organizirao je danas sastanak sa svim relevantnim dionicima u sustavu školstva Hercegovačko-neretvanske županije – predstavnicima Zavoda za školstvo, Pedagoškog zavoda, aktiva ravnatelja osnovnih i srednjih škola i sindikata uposlenih u prosvjeti.

Tema sastanka je bila početak nove školske godine.

„Kako smo već ranije najavili, učenici u Hercegovačko-neretvanskoj županiji novu školsku godinu započet će 7. rujna u učionicama i školskim klupama. To je zajednički stav svih sudionika današnjeg sastanka jer, iako je on-line nastava polučila određene uspjehe omogućivši uspješan završetak prošle školske godine, ništa ne može zamijeniti živu riječ i susret učitelja i nastavnika s njihovim učenicima u učionici“, izjavio je predsjednik Herceg dodajući kako početak nove školske godine vidi kao tranziciju iz izvanrednog ka normalnom početku nastave.

Zavod za školstvo Mostar organizira stručna usavršavanja učitelja u rujnu mjesecu.

Raspored stručnih usavršavanja možete preuzeti na sljedećoj poveznici:

Stručna usavršavanja učitelja u rujnu

08/21/2020

00:31:13

Traži

Tko je online

Imamo 57 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
146
Broj prikaza (hitova) članaka
175429

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh