Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 

Posjete stranici

U mjesecu veljači na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1689 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 307459
Manifestacija dodjele priznanja i pohvala za najuspješnije radove video-zapise učenika osnovnih škola, na temu „Neka i torba zdravlje čuva“ Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 20:45

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K je dana 28. 6. 2017. godine, u prostorijama Gimnazije Mostar upriličilo manifestaciju dodjele priznanja i pohvala, uz simbolične nagrade za najuspješnije radove, video-zapise učenika/ca osnovnih škola pristigle po pozivu Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ, na temu „Neka i torba zdravlje čuva“.

Istoimena kampanja je pokrenuta s ciljem podizanja svijesti o problematičnosti preteških školski torbi, kao i osiguranja uvjeta korištenja školske torbe kao faktora prevencije rizika po zdravlje školske djece. Ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ, dr. sc. Rašid Hadžović, je prepoznao potrebu sustavnog djelovanja i uključenja svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa, te je pozvao učenike/ce osnovnih škola da kreiraju video-zapis na temu kampanje i predstave svoju viziju ovog problema.

 

Na poziv za sudjelovanje na takmičenju i kreiranju video - zapisa na temu kampanje odazvalo se 12 škola, a kreirano je i Ministarstvu dostavljeno ukupno 16 radova. 35 učenika/ca škola različitog uzrasta, od drugog do završnog devetog razreda, odgovorno i vrlo kreativno je osmislilo ideju kako poslati poruku o temi kampanje, te istu predočilo u kvalitetan rad. Pristigli radovi su pregledani, bodovani i ocijenjeni, na osnovu čega je donesena odluka o izboru najuspješnijih video-zapisa.

Najuspješniji i nagrađeni radovi/ video-zapisi su osvojili:

1. OŠ Ivana Gundulića i IV. OŠ Mostar

2. Osnovna škola Čapljina

3. Treća osnovna škola Mostar

Video- zapis koji je predstavljao našu školu kreirali su učenici Vedran Marić i Marin Markić iz područnog razrednog odjela Polog.

Ažurirano: Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 20:52
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Izrada uporabnog predmeta od drveta u P.O. Polog

Ove godine su učenici šestog razreda izrađivali predmete od drveta. Za razliku od ostalih učenika, šesti razred imao je specifičan zadatak, a to je da svaki učenik samostalno kod kuće izradi drveni predmet.

Prvo smo u školi zajedno napravili radnu listu za uporabni predmet vješalicu, a za domaći smo imali zadatak izraditi uporabni predmet po želji.

Svaki učenik napravio je nešto svoje, sve različito, a ujedno sve lijepo na svoj način.

Koristili smo razne alate kao što su npr. električna pila, brusni papir, bušilica, lijepilo za drvo, čavli, itd.

Opširnije...

Foto odabir

saj.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.