Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 78 

Posjete stranici

U mjesecu svibnju na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 4866 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 276559
Manifestacija dodjele priznanja i pohvala za najuspješnije radove video-zapise učenika osnovnih škola, na temu „Neka i torba zdravlje čuva“ Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 20:45

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K je dana 28. 6. 2017. godine, u prostorijama Gimnazije Mostar upriličilo manifestaciju dodjele priznanja i pohvala, uz simbolične nagrade za najuspješnije radove, video-zapise učenika/ca osnovnih škola pristigle po pozivu Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ, na temu „Neka i torba zdravlje čuva“.

Istoimena kampanja je pokrenuta s ciljem podizanja svijesti o problematičnosti preteških školski torbi, kao i osiguranja uvjeta korištenja školske torbe kao faktora prevencije rizika po zdravlje školske djece. Ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ, dr. sc. Rašid Hadžović, je prepoznao potrebu sustavnog djelovanja i uključenja svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa, te je pozvao učenike/ce osnovnih škola da kreiraju video-zapis na temu kampanje i predstave svoju viziju ovog problema.

 

Na poziv za sudjelovanje na takmičenju i kreiranju video - zapisa na temu kampanje odazvalo se 12 škola, a kreirano je i Ministarstvu dostavljeno ukupno 16 radova. 35 učenika/ca škola različitog uzrasta, od drugog do završnog devetog razreda, odgovorno i vrlo kreativno je osmislilo ideju kako poslati poruku o temi kampanje, te istu predočilo u kvalitetan rad. Pristigli radovi su pregledani, bodovani i ocijenjeni, na osnovu čega je donesena odluka o izboru najuspješnijih video-zapisa.

Najuspješniji i nagrađeni radovi/ video-zapisi su osvojili:

1. OŠ Ivana Gundulića i IV. OŠ Mostar

2. Osnovna škola Čapljina

3. Treća osnovna škola Mostar

Video- zapis koji je predstavljao našu školu kreirali su učenici Vedran Marić i Marin Markić iz područnog razrednog odjela Polog.

Ažurirano: Ponedjeljak, 03 Srpanj 2017 20:52
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Dani kruha u Pologu

U četvrtak 12.  listopada u holu naše male škole, uz prigodan program, održana završna manifestacija pod nazivom Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Ovaj lijepi događaj trajao je cijeli tjedan, a 12.listopada imali smo svečanu proslavu gdje su učenici donijeli svoje darove i zajedno s nastavnicama i učiteljicama to lijepo aranžirali i izložili, te potom na velikom odmoru zajedno se počastili i uživali u slasticama i plodovima.

Opširnije...

Foto odabir

0000056508_m_0_04ubrs.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.