Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 24 

Posjete stranici

U mjesecu svibnju na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 4866 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 276542
Svečanost dodjele priznanja za učenike generacije s područja HNŽ-a Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Nedjelja, 02 Srpanj 2017 10:17

Dana 28. lipnja 2017. godine, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a je u HD Herceg Stjepan Kosača, u Galeriji kraljice Katarine Kosače, organiziralo svečanost dodjele priznanja učenicima generacije osnovnih i srednjih škola sa područja HNŽ-a, za školsku 2016./2017. godinu.

Ceremoniju je svečano otvorio ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, dr. sc. Rašid Hadžović, čestitavši učenicima generacije i izrazivši zadovoljstvo što ima za čast dodijeliti priznanja za mlade, talentirane, izuzetno vrijedne, pametne i znanjem okićene učenike sa područja cijele Hercegovačko-neretvanske županije:

 

Dragi naši učenici, stubovi budućnosti, naši simboli ponosa, hvala vam što ste svojim radom, zalaganjem i postignutim rezultatima - dali nama svima obavezu da i ove godine organizujemo Dan posvećen upravo VAMA, vašim uspjesima i osvojenim nagradama: Dan posvećen promociji ZNANJA. Čestitam vam na izuzetnom uspjehu. To je potvrda da ste predano i marljivo radili, usvajali znanja, vrijednosti i stajališta, da ste dodatno jačali vaše kompetencije, neophodne za buduća usmjerenja i profesionalna opredjeljenja. Bili primjer u učenju i vladanju! Pokazali ste da ste majstori u učenju, da ste bili dovoljno hrabri i ne samo pokušali, nego i postigli izvanredan uspjeh! Tehnikom rada i truda, među svojim vršnjacima, postigli ste rezultate - i to je upravo put kako se može biti bolji i kako plodovi rada ne mogu izostati. Svojim primjerom svjedočite kako se rad vrednuje i znanje prepoznaje, te da ne treba strahovati od izazova i neuspjeha!

Dodijeljeno je ukupno 81 priznanje za učenike generacije za školsku 2016./2017. godinu, i to 47 za učenike generacije osnovnih škola, a 34 za učenike generacije srednjih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije. U sklopu programa svečanosti, prisutni su imali priliku poslušati izvedbe učenika iz muzičkih škola, i to izvedbu Prusina Josipa, učenika V. (petog) razreda, smjer saksofon, iz Osnovne glazbene škole Brotnjo Čitluk, kompozicija pod nazivom 'The Entertainer' (Scott Jopplin) i izvedbu Bukovac Damira, učenika II. (drugog) razreda Srednje muzičke škole –Muzičke škole I. I II. stupnja Mostar, u klasi profesora Saše Stojanovića, odsjek harmonika, kompozicija pod nazivom 'Druga sonata, treći stav' (Vladislav Zolotarjev).

Ažurirano: Nedjelja, 02 Srpanj 2017 10:21
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Dani kruha u Pologu

U četvrtak 12.  listopada u holu naše male škole, uz prigodan program, održana završna manifestacija pod nazivom Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Ovaj lijepi događaj trajao je cijeli tjedan, a 12.listopada imali smo svečanu proslavu gdje su učenici donijeli svoje darove i zajedno s nastavnicama i učiteljicama to lijepo aranžirali i izložili, te potom na velikom odmoru zajedno se počastili i uživali u slasticama i plodovima.

Opširnije...

Foto odabir

upis 016.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.