Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 39 

Posjete stranici

U mjesecu veljači na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1689 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 307461
Svečanost dodjele priznanja za učenike generacije s područja HNŽ-a Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Nedjelja, 02 Srpanj 2017 10:17

Dana 28. lipnja 2017. godine, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a je u HD Herceg Stjepan Kosača, u Galeriji kraljice Katarine Kosače, organiziralo svečanost dodjele priznanja učenicima generacije osnovnih i srednjih škola sa područja HNŽ-a, za školsku 2016./2017. godinu.

Ceremoniju je svečano otvorio ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, dr. sc. Rašid Hadžović, čestitavši učenicima generacije i izrazivši zadovoljstvo što ima za čast dodijeliti priznanja za mlade, talentirane, izuzetno vrijedne, pametne i znanjem okićene učenike sa područja cijele Hercegovačko-neretvanske županije:

 

Dragi naši učenici, stubovi budućnosti, naši simboli ponosa, hvala vam što ste svojim radom, zalaganjem i postignutim rezultatima - dali nama svima obavezu da i ove godine organizujemo Dan posvećen upravo VAMA, vašim uspjesima i osvojenim nagradama: Dan posvećen promociji ZNANJA. Čestitam vam na izuzetnom uspjehu. To je potvrda da ste predano i marljivo radili, usvajali znanja, vrijednosti i stajališta, da ste dodatno jačali vaše kompetencije, neophodne za buduća usmjerenja i profesionalna opredjeljenja. Bili primjer u učenju i vladanju! Pokazali ste da ste majstori u učenju, da ste bili dovoljno hrabri i ne samo pokušali, nego i postigli izvanredan uspjeh! Tehnikom rada i truda, među svojim vršnjacima, postigli ste rezultate - i to je upravo put kako se može biti bolji i kako plodovi rada ne mogu izostati. Svojim primjerom svjedočite kako se rad vrednuje i znanje prepoznaje, te da ne treba strahovati od izazova i neuspjeha!

Dodijeljeno je ukupno 81 priznanje za učenike generacije za školsku 2016./2017. godinu, i to 47 za učenike generacije osnovnih škola, a 34 za učenike generacije srednjih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije. U sklopu programa svečanosti, prisutni su imali priliku poslušati izvedbe učenika iz muzičkih škola, i to izvedbu Prusina Josipa, učenika V. (petog) razreda, smjer saksofon, iz Osnovne glazbene škole Brotnjo Čitluk, kompozicija pod nazivom 'The Entertainer' (Scott Jopplin) i izvedbu Bukovac Damira, učenika II. (drugog) razreda Srednje muzičke škole –Muzičke škole I. I II. stupnja Mostar, u klasi profesora Saše Stojanovića, odsjek harmonika, kompozicija pod nazivom 'Druga sonata, treći stav' (Vladislav Zolotarjev).

Ažurirano: Nedjelja, 02 Srpanj 2017 10:21
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Izrada uporabnog predmeta od drveta u P.O. Polog

Ove godine su učenici šestog razreda izrađivali predmete od drveta. Za razliku od ostalih učenika, šesti razred imao je specifičan zadatak, a to je da svaki učenik samostalno kod kuće izradi drveni predmet.

Prvo smo u školi zajedno napravili radnu listu za uporabni predmet vješalicu, a za domaći smo imali zadatak izraditi uporabni predmet po želji.

Svaki učenik napravio je nešto svoje, sve različito, a ujedno sve lijepo na svoj način.

Koristili smo razne alate kao što su npr. električna pila, brusni papir, bušilica, lijepilo za drvo, čavli, itd.

Opširnije...

Foto odabir

stara kua 043.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.