Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 36 

Posjete stranici

U mjesecu svibnju na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 4866 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 276547
Nepobjedivi nastavnici Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 22:12

Kako je to i uobičajeno na kraju školske godine organiziraju se razne akcije u i oko škole. Bude tu i čišćenja, sređivanja, veselja i pjesme, a nadasve bude lijepog i ugodnog druženja.

Takvo jedno druženje održalo se 8. lipnja na stadionu naše škole u Pologu. Naime, tradicija je već odavno, a i želja već duže vrijeme, da se na kraju školske godine odigra revijalni nogometni susret između nastavnika i učenika škole.

To je i učinjeno; na jednoj strani istrčali su hrabri devetaši s nekoliko pojačanja iz osmog razreda, a na drugoj strani snagu su skupili nastavnici predvođeni kapetanom Pavlom Milićem.

 

Igralo je se 2 x 15min, igra je bila dobra s obje strane, borilo se za svaku loptu, bilo je lijepih akcija i golova, a nakon sučeva posljednjeg zvižduka semafor je prikazivao rezultat 4 – 4.

Kako je rezultat nepovoljan za ekipe pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Kao i prošle godine, nastavnici su i ove imali malo više sreće te odnijeli pobjedu dobivši 2 – 1.

Možda sljedeće sezone učenici napokon osjete slast pobjede, ali svakako važno je istaknuti da je susret protekao u jednom lijepom i ugodnom druženju i da su na kraju svi pobjednici.

Zahvaljujemo se ovim putem i gledateljima koji su bili puna podrška svojim timovima.

Mali novinari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ažurirano: Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 22:17
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Dani kruha u Pologu

U četvrtak 12.  listopada u holu naše male škole, uz prigodan program, održana završna manifestacija pod nazivom Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Ovaj lijepi događaj trajao je cijeli tjedan, a 12.listopada imali smo svečanu proslavu gdje su učenici donijeli svoje darove i zajedno s nastavnicama i učiteljicama to lijepo aranžirali i izložili, te potom na velikom odmoru zajedno se počastili i uživali u slasticama i plodovima.

Opširnije...

Foto odabir

mi 034.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.