Dragi roditelji/staratelji budućih prvašića,

S ciljem zaštite Vaše djece i Vašeg zdravlja, a kako bi spriječili širenje zarazne bolesti uzrokovane koronavirusom (COVID-19) obavještavamo Vas da prijave za upis djece u našu školu za školsku 2021./2022. godinu možete podnijeti od 12.04. do 07.05.2021. godine i to putem Prijavnice koju možete preuzeti ovdje.

Prijavnica

Molimo Vas da popunjenu Prijavnicu dostavite elektronski na e-mail adresu škole Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte na adresu Trg hrvatskih velikana bb, 88 000 Mostar.

U prvi (I.) razred osnovne škole upisuju se djeca koja do 1. ožujka tekuće godine navrše pet i pol (5,5) godina života (članak 51. Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju, „Narodne novine HNŽ“, broj: 5/00., 4/04., 5/04., 1/14 i 7/16).

Djeca koja do 1. ožujka tekuće godine nemaju navršenih 5,5 godina života ne mogu se upisati u prvi razred bez prethodno pribavljenog odobrenja Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport, da se dijete uvrsti u spisak školskih obveznika. Roditelji tj. staratelji djece koja do 1. ožujka tekuće godine nemaju navršenih 5,5 godina života imaju pravo podnijeti zahtjev ovoj Službi , putem škole, da se dijete uvrsti u popis djece dorasle za upis. Zahtjev možete preuzeti na linku ispod.

Zahtjev

O terminima dostavljanja ostale dokumentacije kao i točnim datumom provođenja ostalih aktivnosti predviđenih za upis u prvi razred sukladno Zakonu, Škola će Vas pravodobno obavijestiti putem ove web stranice.

Pozivamo roditelje/staratelje da blagovremeno dostave popunjen prijavni obrazac za upis u škole.

Upisno područje Treće osnovne škole Mostar: Trg hrvatskih velikana, Ulica kneza Mihajla Viševića Humskog, Ulica Nikole Šubića Zrinskog, Ulica kralja Tvrtka, Ulica kneza Domagoja, Ulica Stjepana Radića (neparni brojevi do broja 57), Ulica kralja Zvonimira, Zagrebačka ulica, Ulica kralja Tomislava do raskrižja sa Ulicom kralja Zvonimira, Ulica kralja Petra Krešimira.

Upisno područje Područnog odjela Polog: MZ Polog.

Ukoliko Vašom adresom stanovanja ne pripadate upisnom području naše škole, a želite da Vaše dijete pohađa Treću osnovnu školu Mostar potrebno je pribaviti Suglasnost nadležnog Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a. Zahtjev možete preuzeti na linku ispod.

Zahtjev

Sve informacije vezane za upis djece možete dobiti na telefonski broj: 063/318- 106 (Lejla Knezović, pedagoginja škole i predsjednica Povjerenstva za upis djece u I. razred), svakim radnim danom od 8,00- 12,00 sati ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Traži

Tko je online

Imamo 81 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
201
Broj prikaza (hitova) članaka
370087

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh