Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 56 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 329485
Iz tiska Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Utorak, 28 Lipanj 2011 14:40

PJESMOM I PLESOM PROSLAVILI SVOJ DAN

Pjesmom, plesom, recitalima i igrokazima Treća osnovna škola Mostar jučer je u Galeriji kraljice Katarine Kosače svečano proslavila dan škole. Izuzetno bogat program isprepleten umjetničkim izričajima iz različitih vrsta umjetnostibio je više nego očit pokazatelj ozbiljnog pedagoškog rada s učenicima ove škole. Jedinstvenim nastupima veseli mališani svojim roditeljima, nastavnicima i rodbini priredili su pravi spektakl. Interpretacijom poznatih skladbi izazvali su buru emocija i višestruke nagrade gromoglasnog pljeska.Ova svečanost ujedno je predstavljala kraj školske godine pa su tako mališani kroz svoje igrokaze uspješno dočarali ljetovanja u egzotičnim zemljama.

 

Lingvističke sekcije kroz igrokaz putovanja donijele su duh engleskog jezika gdje su učenici uspješno prezentirali svoje stečene vještine u komunikaciji i snalaženju u svijetu. Međutim čaroliju najelegantnije svjetske umjetnosti baleta u ovaj program svojoj školi su donijele crna i bijela labudica iz Baletnog kluba Arabesque Mostar te fascinirale publiku, ali i školske kolege nevjerojatno skladnim pokretima tijela te izvedene piruete višestruke piruete nagradili gromoglasnim pljeskom.

Također je otvorena izložba učeničkih likovnih radova, koja se može pogledati u prostorijama Treće osnovne škole Mostar. Nesvakidašnje druženje i beskrajna kreativnost učenika nije ostavila ravnodušnog ni jednog posjetitelja, a ponosni roditelji svoju djecu na pozornici su tijekom priredbe nastojali što više trenutaka ovjekovječiti i sačuvati među sjećanjima na važne trenutke njihova života.

Preneseno iz Dnevnog lista, petak 10. lipnja 2011.

Ažurirano: Utorak, 28 Lipanj 2011 15:03
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Posjet Vjetrenici

U mjesecu lipnju jedna od aktivnosti škole jest i izlet na neko lijepo i novo mjesto. Upravo smo šestoga dana u mjesecu lipnju 2018. godine u sklopu te aktivnosti posjetili općinu Ravno i njen najpoznatiji dio – špilju Vjetrenicu.

Vjetrenica je najpoznatia i najveća špilja u Bosni i Hercegovini, zaštićeni spomenik prirode i turističko odredište u jugoistočnom dijelu Hercegovine. Neke od posebnosti ove špilje su prostrani hodnici i dvorane, brojne nakupine siga, bogat svijet jezera, vodopada i potoka i njihovih slijevanja.

Uz sve to, ova špilja je i prva u svijetu po svojoj bioraznolikosti. Sve ovo saznali smo od naših simpatičnih vodiča Helene i Nikše, kojima ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i ukazanoj pomoći tijekom cijele posjete.

Opširnije...

Foto odabir

kopija od o 018.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.