Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 349226
Izložba slika učenika osmog razreda Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Nedjelja, 12 Lipanj 2011 10:20

U četvrtak 9. lipnja u prostorijama škole otvorena je izložba slika učenika osmog razreda. Idejni začetnk ove izložbe je učenik osmog razreda Stjepan Gvozdić kojem su se pridružili i ostali učenici a zamisao je zdušno podržala nastavnica likovne kulture Žana Zadro koja je i postavila izložbu. Riječ je o najboljim radovima učenika osmog razreda priređenim ove školske godine kojima je pridodan i dio radova Stjepana Gvozdića iz ranijeg perioda. U improviziranom galerijskom prostoru izložba će biti otvorena do petka 17. lipnja 2011. a može se posjetiti svakim radnim danom od 8,00 do 12,00 sati. Samo otvaranje upriličeno je povodom Dana škole.

Ažurirano: Nedjelja, 12 Lipanj 2011 10:40
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Susret s književnikom u P.O.Polog

Susret učenika s pravim pravcatim književnikom, čovjekom koji svojom maštom i perom (u suvremeno doba zvanim tipkovnica), pretvara maštu u pisanu riječ, hvale je vrijedan događaj. Tko zna, možda se u tim malenim djevojčicama i dječacima krije budući Nobelovac ili Nobelovka kojeg upravo susret s majstorom pisane riječi nadahne na stvaranje.

Naime, jednog lijepog jesenjeg jutra nazvala nas je dugogodišnja prijateljica Područnoga odjela Polog Treće osnovne škole Mostar, gospođa Zorica Marić, djelatnica Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNŽ-a, s prijedlogom da upravo našu školu posjeti dječji pisac u sklopu Festivala dječje knjige kojeg organizira Narodna knjižnica HNŽ-a. Svesrdno smo prihvatili ponudu te je drugoga lijepog jesenjeg jutra došao gospodin Miro Naletilić, svestrani književnik za mlade, izvršni urednik dječjeg lista Cvitak te profesor hrvatskog jezika i književnosti.

Opširnije...

Foto odabir

picture 013.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.