Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 58 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 329485
Izložba slika učenika osmog razreda Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Nedjelja, 12 Lipanj 2011 10:20

U četvrtak 9. lipnja u prostorijama škole otvorena je izložba slika učenika osmog razreda. Idejni začetnk ove izložbe je učenik osmog razreda Stjepan Gvozdić kojem su se pridružili i ostali učenici a zamisao je zdušno podržala nastavnica likovne kulture Žana Zadro koja je i postavila izložbu. Riječ je o najboljim radovima učenika osmog razreda priređenim ove školske godine kojima je pridodan i dio radova Stjepana Gvozdića iz ranijeg perioda. U improviziranom galerijskom prostoru izložba će biti otvorena do petka 17. lipnja 2011. a može se posjetiti svakim radnim danom od 8,00 do 12,00 sati. Samo otvaranje upriličeno je povodom Dana škole.

Ažurirano: Nedjelja, 12 Lipanj 2011 10:40
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Posjet Vjetrenici

U mjesecu lipnju jedna od aktivnosti škole jest i izlet na neko lijepo i novo mjesto. Upravo smo šestoga dana u mjesecu lipnju 2018. godine u sklopu te aktivnosti posjetili općinu Ravno i njen najpoznatiji dio – špilju Vjetrenicu.

Vjetrenica je najpoznatia i najveća špilja u Bosni i Hercegovini, zaštićeni spomenik prirode i turističko odredište u jugoistočnom dijelu Hercegovine. Neke od posebnosti ove špilje su prostrani hodnici i dvorane, brojne nakupine siga, bogat svijet jezera, vodopada i potoka i njihovih slijevanja.

Uz sve to, ova špilja je i prva u svijetu po svojoj bioraznolikosti. Sve ovo saznali smo od naših simpatičnih vodiča Helene i Nikše, kojima ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i ukazanoj pomoći tijekom cijele posjete.

Opširnije...

Foto odabir

333.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.