Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 60 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 329485
(FOTO) Svečana priredba povodom Dana škole Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Subota, 11 Lipanj 2011 22:45

U četvrtak 9. lipnja svečanom priredbom u HD Hercega Stjepana Kosače naša je škola obilježila svoj dan. Bila je to i svečanost na kojoj smo se oprostili od naših osmaša koji su zajedno sa svojim razrednicama Lejlom Knezović i Marinom Budimir bili glavni nositelji i organizatori ove priredbe.Svega je tu bilo: recitacija, plesnih točaka, razigranih igrokaza, pjesme i veselja te na kraju i suza za rastanak. Učenici su se iskazali u glazbenom umijeću priredivši nekoliko solo nastupa, ne treba zaboraviti niti izvrsni zbor pod ravnanjem nastavnice glazbene kulture Marine Budimir.

Nastup baletnog para i njihovo uprizorenje Labuđeg jezera publiku je naprosto ostavio bez daha. Dramska sekcija na engleskom jeziku koju vodi nastavnica Anita Rozić priredila je dva kostimirana igrokaza kroz koje su nas, na njima svojstven način, odveli u Meksiko i upoznali s njegovim obilježjima. Blaženka Rezo nam je svojom recitacijom još jednom pokazala zbog čega je najbolji recitator u školi te već drugu godinu nastupa na županijskoj manifestaciji Dani hrvatskog jezika. Upečatljiv nastup imale su učenice iz 7.b odjela izmamivši svojom plesnom točkom buran pljesak mnogobrojne publike. Pred sam kraj svečanosti nazočnima se obratio ravnatelj podijelivši zahvalnice i pohvalnice najboljim sekcijama i učenicima osmog razreda. Za najbolju sekciju u školi proglašena je košarkaška sekcija (učenice) inače osvajačice 2. mjesta na federalnom natjecanju najboljih škola, a treću godinu zaredom pobjednice natjecanja na razini Grada Mostara. Izbor za učenika generacije bio je zaista neizvjestan. Na kraju prevagu je odnijela Blaženka Rezo ispred svog kolege iz odjela Stjepana Gvozdića (jednog od voditelja priredbe). Uslijedile su dvije točke koje su pripremili gosti iz područne škole Polog, plesni nastup i povijesno- ekološka komedija Marko Kraljević i Musa Kesedžija.Na kraju osmaši su se oprostili od svojih učiteljica i razrednica uz pjesmu i pokoju suzu, a voditelji su pozvali nazočne da posjete izložbu slika učenika osmog razreda u prostorijama škole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ažurirano: Ponedjeljak, 27 Lipanj 2011 13:01
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Posjet Vjetrenici

U mjesecu lipnju jedna od aktivnosti škole jest i izlet na neko lijepo i novo mjesto. Upravo smo šestoga dana u mjesecu lipnju 2018. godine u sklopu te aktivnosti posjetili općinu Ravno i njen najpoznatiji dio – špilju Vjetrenicu.

Vjetrenica je najpoznatia i najveća špilja u Bosni i Hercegovini, zaštićeni spomenik prirode i turističko odredište u jugoistočnom dijelu Hercegovine. Neke od posebnosti ove špilje su prostrani hodnici i dvorane, brojne nakupine siga, bogat svijet jezera, vodopada i potoka i njihovih slijevanja.

Uz sve to, ova špilja je i prva u svijetu po svojoj bioraznolikosti. Sve ovo saznali smo od naših simpatičnih vodiča Helene i Nikše, kojima ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i ukazanoj pomoći tijekom cijele posjete.

Opširnije...

Foto odabir

kopija od sdc14059.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.