Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 2 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 361028
Dani kruha u Mostaru- Djeca pomažu djeci Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 19 Studeni 2018 22:55

U četvrtak, 25. listopada održana je u školskoj dvorani svečanost Dana kruha u sklopu manifestacije Dana zahvalnosti za plodove zemlje, čiji je svečani domjenak ponudio učenicima kruh, krušne proizvode i plodove jeseni.

Blago danu koji počinje mirisima kruha. Bitno je naglasiti simboliku kruha te potrebu za skromnošću i poniznošću u današnjem svijetu i potaknuti na razmišljanje nad simbolikom kruha i svega što jedemo, bez čega ne bismo mogli a zemlja nam nesebično daje.

Mnogi su kruhovi različiti kao i ljudi, ali im je zajedničko da pomognu jedni drugima. Ova izložba već je postala tradicija ali nas svaki put iznova oduševljava svojim mirisima, svojim bojama i okusima.

 

Cijela izložba krušnih proizvoda namijenjena je za prodaju među učenicima sa jedinim ciljem pomoć potrebnima: „Djeca pomažu djeci“ naziv je ove humanitarne akcije. Skupljeni novac bit će doniran djeci sa poteškoćama u razvoju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ažurirano: Ponedjeljak, 19 Studeni 2018 23:00
 

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Susret s književnikom u P.O.Polog

Susret učenika s pravim pravcatim književnikom, čovjekom koji svojom maštom i perom (u suvremeno doba zvanim tipkovnica), pretvara maštu u pisanu riječ, hvale je vrijedan događaj. Tko zna, možda se u tim malenim djevojčicama i dječacima krije budući Nobelovac ili Nobelovka kojeg upravo susret s majstorom pisane riječi nadahne na stvaranje.

Naime, jednog lijepog jesenjeg jutra nazvala nas je dugogodišnja prijateljica Područnoga odjela Polog Treće osnovne škole Mostar, gospođa Zorica Marić, djelatnica Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNŽ-a, s prijedlogom da upravo našu školu posjeti dječji pisac u sklopu Festivala dječje knjige kojeg organizira Narodna knjižnica HNŽ-a. Svesrdno smo prihvatili ponudu te je drugoga lijepog jesenjeg jutra došao gospodin Miro Naletilić, svestrani književnik za mlade, izvršni urednik dječjeg lista Cvitak te profesor hrvatskog jezika i književnosti.

Opširnije...

Foto odabir

polar-bear-funny-dog-death-hug.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.