Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 31 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 328979
Treca osnovna škola Mostar
Zlatni Polog Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Utorak, 20 Veljača 2018 23:01

Početkom ovog mjeseca, točnije 6. i 7. veljače naša škola sudjelovala je na školskom prvenstvu Grada Mostara u stolnom tenisu.

Prvi dan nastupala je muška ekipa, a drugi dan turnir su igrale djevojke. Muška ekipa, koju su činili Dominik Sabljić, Ivo Novak, Mate Zovko i Vlado Zovko, ostvarila je fantastičan uspjeh osvojivši 1. mjesto i zlatni pokal, pobjedivši u finalu Osnovnu školu Petra Bakule rezultatom 2-1.

Ovaj uspjeh je i veći ako znamo u kojim improviziranim prostorima i u kakvim uvjetima djeca provode sate tjelesnog odgoja. Čestitamo i treneru Peri Milićeviću koji je ove momke doveo do zlatne medalje. Čestitamo i djevojkama na sudjelovanju, te se nadamo da će iduće godine i one donijeti zlatni pehar u vitrine naše male škole u Pologu.

Ažurirano: Utorak, 20 Veljača 2018 23:04
Više...
 
Kabinet informatike u novom prostoru Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 19 Veljača 2018 22:18

Od početka II. polugodišta kabinet informatike premješten je u nanovo uređene prostorije u prizemlju zgrade škole u Mostaru.

Zbog povećanog broja odjela u ovoj školskoj godini i uvećane potrebe za učionicama nastava iz predmeta informatika održavala se u I. polugodištu u otežanim uvjetima.

Novi kabinet je prostorno veći i raspolaže s 15 računala.

Vidi još fotografija na sljedećoj stranici.

Ažurirano: Ponedjeljak, 19 Veljača 2018 22:21
Više...
 
Neobičan sat vjeronauka Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Četvrtak, 15 Veljača 2018 22:06

Na satu vjeronauka kojeg smo zajednički održali, učenici šestog i sedmoga razreda, u područnom odjelu Polog, odlučili smo glazbu iskoristiti kao instrument borbe protiv vršnjačkog nasilja.

Tako su naši učenici koji pohađaju i glazbenu školu priredili kratki koncert.Uživali smo u nekoliko skladbi koje su nam odsvirali Iva i Ruža Zovko i Ivano Markić.

Cilj ovog sata je bio da učenici svoju energiju troše na kreativan način te da vrijeđanja,ponižavanja i tučnjavu zamjene za zajedništvo i da se dive darovitosti svojih razrednih kolega.

Bilo je na ovom satu pjesme,smijeha a pali su i neki ozbiljni komplimenti.

Ažurirano: Četvrtak, 15 Veljača 2018 22:09
 
Županijsko natjecanje „Vjeronaučna olimpijada 2018.“ u našoj školi Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Srijeda, 14 Veljača 2018 23:43

Naša škola u Mostaru bila je domaćin županijskog natjecanja „Vjeronaučna olimpijada 2018.“ u subotu 10. veljače 2018. godine.

Natjecali su se pobjednici školskih natjecanja iz osam osnovnih i jedne srednje škole ukupno 13 ekipa.

Program natjecanja započeo je u 11,30 kratkim programom i pozdravim ravnatelja škole Stipe Vrljića i člana državnog povjerenstva za natjecanje Viktora Zubca.

Od 12,00 do 13,30 učenici su radili testove nakon čega je uslijedio ispravak od strane mentora i povjerenika natjecanja.

Ažurirano: Srijeda, 14 Veljača 2018 23:46
Više...
 
Nastavak sistematskih pregleda Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Utorak, 13 Veljača 2018 10:16

Iz Doma zdravlja Mostar obaviješteni smo da su sistematski pregledi učenika naše škole nastavljaju od sutra po ranije utvrđenom rasporedu.

O vremenu sistematskih pregleda učenika V.a i V.b odjela bit ćemo naknadno obaviješteni.

Ažurirano: Utorak, 13 Veljača 2018 10:18
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 10 od 46

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Posjet Vjetrenici

U mjesecu lipnju jedna od aktivnosti škole jest i izlet na neko lijepo i novo mjesto. Upravo smo šestoga dana u mjesecu lipnju 2018. godine u sklopu te aktivnosti posjetili općinu Ravno i njen najpoznatiji dio – špilju Vjetrenicu.

Vjetrenica je najpoznatia i najveća špilja u Bosni i Hercegovini, zaštićeni spomenik prirode i turističko odredište u jugoistočnom dijelu Hercegovine. Neke od posebnosti ove špilje su prostrani hodnici i dvorane, brojne nakupine siga, bogat svijet jezera, vodopada i potoka i njihovih slijevanja.

Uz sve to, ova špilja je i prva u svijetu po svojoj bioraznolikosti. Sve ovo saznali smo od naših simpatičnih vodiča Helene i Nikše, kojima ovim putem zahvaljujemo na strpljenju i ukazanoj pomoći tijekom cijele posjete.

Opširnije...

Foto odabir

koeng.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.