Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 17 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 368376
Treca osnovna škola Mostar
Šestaši u prometnoj patroli Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 10 Rujan 2018 21:16

Predstavnici VI. razreda naše škole sudjelovali su u prometno- preventivnoj akciji ''Počela je školska godina'', koja je organizirana danas 10. rujna 2018. godine.

Asocijacija auto-moto klubova u Bosni i Hercegovini (AAMKBIH) i Mostarski auto-moto klub (MAK Mostar), sukladno Planu i programu prometno-preventivnog djelovanja u cestovnom prometu, tijekom mjeseca rujna organiziraju prometno-preventivnu akciju pod nazivom ''Počela je školska godina''.

Cilj akcije je preventivno djelovati i utjecati na vozače i roditelje da svojim općim pozitivnim ponašanjem u prometu doprinesu sigurnijem odvijanju prometa i da se smanji rizik od nastajanja prometnih nezgoda u kojima stradaju djeca.

Ažurirano: Ponedjeljak, 10 Rujan 2018 21:19
Više...
 
Održan svečani program i potpisani ugovori za programe i projekte Hrvata u Bosni i Hercegovini Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Četvrtak, 06 Rujan 2018 21:14

U petak 31. kolovoza u Vitezu je održan svečani program povodom potpisivanja ugovora za programe i projekte Hrvata u Bosni i Hercegovini. Naša škola je za projekt Izgradnja školske sportske dvorane u Pologu dobila iznos od 250 000 kuna. Svečanom programu nazočila je pedagoginja škole Lejla Knezović koja je i potpisala ugovor u ime ravnatelja škole.

Prisutnima se obratio državni tajnik Zvonko Milas koji je u svom obraćanju okupljenima naglasio kako je neraskidiva vezanost i zajedništvo hrvatskog naroda s obje strane granice kao i snažna opredijeljenost Vlade Republike Hrvatske temelj za još čvršćim i snažnijim povezivanjem sa sunarodnjacima u Bosni i Hercegovini.

Ažurirano: Četvrtak, 06 Rujan 2018 21:16
Više...
 
Odlazak djelatnika u zasluženu mirovinu Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Srijeda, 05 Rujan 2018 21:37

Petak 31.8. 2018. godine bio je posljednji radni dan za dvoje naših djelatnika Peru Milićevića i Ivku- Svjetlanu Andabak koji odlaze u zasluženu mirovinu.

Na sjednici Učiteljskog vijeća Peru i Časnu ispratile su kolege učitelji i nastavnici te ostalo osoblje škole, a malo opušteniji ispraćaj uz večeru i zabavu zakazan je za konac rujna mjeseca.

Pero Milićević predavao je tjelesnu i zdravstvenu kulturu u našoj školi, uz kraće prekide, od 13.10. 1975 godine dok je časna sestra Svjetlana Andabak bila vjeroučiteljica u našoj školi od 1.10. 1997. godine.

Često su uspomene i sjećanja točniji i od same stvarnosti. Život možda i nije ono što se dogodilo, već ono čega se sjećamo i kako se toga sjećamo.

Ažurirano: Srijeda, 05 Rujan 2018 21:40
 
Udruga Zvonigrad osigurala besplatne udžbenike za prvašiće u Pologu Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Utorak, 04 Rujan 2018 06:14

Jučerašnji prvi dan nastave u Pologu započeo je svečanom podjelom udžbenika za učenike prvog razreda koje je osigurala Udruga Zvonigrad.

U ime škole predstavnicima Udruge zahvalio je ravnatelj Stipe Vrljić, ističući kako je ova hvalevrijedna akcija naišla na veliko oduševljenje roditelja.

Ispred Udruge su istaknuli kako je ovo samo jedna u nizu aktivnosti kojima se bave te se nadaju kako će sljedeće godine svi učenici pološke škole dobiti besplatne udžbenike.

Udruga Zvonigrad iz Pologa osnovana je 2010. godine i kroz različite projekte sudjeluje u poboljšanju životnih uvjeta lokalne sredine.

 

Ažurirano: Utorak, 04 Rujan 2018 06:20
Više...
 
Sretno prvašići! Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 03 Rujan 2018 21:08

Današnji početak nove nastavne godine posebno je bio uzbudljiv za naše prvašiće a i njihove roditelje. Ispred škole učenike i roditelje dočekale su učiteljice a na poseban način dobrodošlicu prvašićima zaželjela je školska pedagoginja Lejla Knezović.

Nisu izostale niti čestitke od ministra prosvjete, znanosti kulture i sporta naše županije Rašida Hadžovića koji je učenicima poslao pisma dobrodošlice.

U školi u Mostaru ukupno je upisano 53 prvašića koji su raspoređeni u tri odjela i 11 prvašića u područnoj školi u Pologu.

Ažurirano: Ponedjeljak, 03 Rujan 2018 21:14
Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 6 od 53

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Susret s književnikom u P.O.Polog

Susret učenika s pravim pravcatim književnikom, čovjekom koji svojom maštom i perom (u suvremeno doba zvanim tipkovnica), pretvara maštu u pisanu riječ, hvale je vrijedan događaj. Tko zna, možda se u tim malenim djevojčicama i dječacima krije budući Nobelovac ili Nobelovka kojeg upravo susret s majstorom pisane riječi nadahne na stvaranje.

Naime, jednog lijepog jesenjeg jutra nazvala nas je dugogodišnja prijateljica Područnoga odjela Polog Treće osnovne škole Mostar, gospođa Zorica Marić, djelatnica Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNŽ-a, s prijedlogom da upravo našu školu posjeti dječji pisac u sklopu Festivala dječje knjige kojeg organizira Narodna knjižnica HNŽ-a. Svesrdno smo prihvatili ponudu te je drugoga lijepog jesenjeg jutra došao gospodin Miro Naletilić, svestrani književnik za mlade, izvršni urednik dječjeg lista Cvitak te profesor hrvatskog jezika i književnosti.

Opširnije...

Foto odabir

img_3899.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.