Tko je na stranici

Trenutno aktivnih Gostiju: 8 

Posjete stranici

U mjesecu ožujku na portalu naše škole Google analytics zabilježio je 1640 posjeta.

Statistika

Posjete Sadržajima : 368378
Treca osnovna škola Mostar
Promovirana postignuća u oblasti implementacije ishoda učenja Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 21:41

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-K organiziralo je, dana 4. listopada 2018. godine, Promociju izvanrednih postignuća razvoja kompetencija učitelja/nastavnika ostvarenih tijekom projektne suradnje sa Save the Children organizacijom.

Uz podršku međunarodne organizacije Save the Children i u partnerstvu sa Pedagoškim zavodom Mostar i Zavodom za školstvo Mostar uspješno je implementirana do sada najobimnija obuka učitelja/nastavnika u HNŽ-K. Obimnost ove obuke očitovala se kako po broju sudionika obuke (sveukupno 525 učesnika), tako i po trajanju obuke, te obuhvaćenosti sudionika iz cijele Županije.

Ažurirano: Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 21:46
Više...
 
Dan otvorenih vrata Udruge za Down sindrom Mostar Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Utorak, 09 Listopad 2018 21:34

Učenici osmih i devetih razreda posjetili su, u srijedu 3. listopada 2018. godine, Dan otvorenih vrata koji je organizirala Udruga za Down sindrom Mostar.

Dan otvorenih vrata je manifestacija u sklopu Dječjeg tjedna a s ciljem druženja i upoznavanja zajednice o potrebama djece s sindromom Down.

Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci koja za osnovni cilj ima usmjeravanje pozornosti odraslih na potrebe i prava djeteta, a pritom, kod nas, posebno položaj djeteta sa sindromom Down u zajednici u kojoj živi, raste i razvija se.

„Nadamo se da ćemo imati priliku ponovno otići u Udrugu i družiti se s djecom“ kazali su nam naši osmaši i devetaši.

Ažurirano: Utorak, 09 Listopad 2018 21:37
Više...
 
Svjetski dan učitelja Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Petak, 05 Listopad 2018 05:49

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

Prigoda je to i za isticanje važnosti rada svih učitelja i nastavnika i njihov utjecaj na razvoj društva u cjelini, te da se naglasi važnost te profesije, ali i samog obrazovanja čiji su oni nositelji, stoga se taj dan obilježava u više od 100 zemalja svijeta, pa tako i u Bosni i Hercegovini.

Proglasio ga je UNESCO godine 1994. u spomen na isti datum 1966. godine kada je potpisana Preporuka o statusu učitelja.

Ažurirano: Petak, 05 Listopad 2018 05:55
 
Zasađene masline u Pologu Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Petak, 05 Listopad 2018 05:16

U okviru akcije Moj okoliš, koja se provodi u suradnji s MZ Polog, jučer su u školskom dvorištu u Pologu zasađene masline.

Svaki odjel je zasadio po jednu maslinu u dvorištu te simbolično preuzeo daljnju brigu oko očuvanja i napredovanja "svoje" masline.

Ovo je nastavak projekta uređenja školskog dvorišta započetog još prethodne godine.

Vidi još slika na sljedećoj stranici!

Ažurirano: Petak, 05 Listopad 2018 05:28
Više...
 
Nastavak radova na školskoj sportskoj dvorani u Pologu Ispis E-mail
Autor Treca Mo   
Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 21:00

Radovi na školskoj sportskoj dvorani u Pologu uskoro ulaze u drugu fazu.

Nakon zemljanih radova i iskopa temelja uslijedit će betonski radovi na temeljnoj podlozi.

Proteklog tjedna radove na dvorani obišli su predstavnici županijske i gradske vlasti na čelu s gosp. Nevenkom Hercegom predsjednikom Vlade HNŽ-a i gosp. Ljubom Bešlićem gradonačelnikom Grada Mostara .

U izaslanstvu su još bili gosp. Damir Džeba predsjednik gradskog odbora HDZ-a i gosp. Niko Marušić ravnatelj Fonda za zaštitu okoliša HNŽ-a.

Ažurirano: Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 21:02
Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 5 od 53

Treća osnovna škola

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar

Trg hrvatskih velikana bb,
88 000 Mostar,
Bosna i Hercegovina

Tel:
+ 387 36 318 451

Email:
treca.os.mostar@gmail.com

Web:
www.trecamo.ba

Anketa

Koliko sati dnevno provodite ispred računala?
 

Blic vijesti

Susret s književnikom u P.O.Polog

Susret učenika s pravim pravcatim književnikom, čovjekom koji svojom maštom i perom (u suvremeno doba zvanim tipkovnica), pretvara maštu u pisanu riječ, hvale je vrijedan događaj. Tko zna, možda se u tim malenim djevojčicama i dječacima krije budući Nobelovac ili Nobelovka kojeg upravo susret s majstorom pisane riječi nadahne na stvaranje.

Naime, jednog lijepog jesenjeg jutra nazvala nas je dugogodišnja prijateljica Područnoga odjela Polog Treće osnovne škole Mostar, gospođa Zorica Marić, djelatnica Dječjeg odjela Narodne knjižnice HNŽ-a, s prijedlogom da upravo našu školu posjeti dječji pisac u sklopu Festivala dječje knjige kojeg organizira Narodna knjižnica HNŽ-a. Svesrdno smo prihvatili ponudu te je drugoga lijepog jesenjeg jutra došao gospodin Miro Naletilić, svestrani književnik za mlade, izvršni urednik dječjeg lista Cvitak te profesor hrvatskog jezika i književnosti.

Opširnije...

Foto odabir

stara kua 045.jpg


Zadnje dodano

Najčitanije


Autorska prava TrecaMo.